Ansichten uit de regio

Gert de Kruijff, lid van de kring en redacteur van de Mededelingen is een verzamelaar van ansichten uit de regio. Hij heeft nu een aantal afbeeldingen ter beschikking gesteld voor de website. Dat betekent dat u de komende maanden steeds weer nieuwe ansichten zult kunnen vinden op deze plek. Hierdoor zult u een groeiend aantal beelden vinden uit het verleden van onze regio.

Daarbij
willen we echter ook graag een beroep doen op u! De beschrijvingen bij de ansichten zullen namelijk in eerste instantie minimaal zijn en de kans is aanwezig dat u meer kunt vertellen over de plaatjes die u voor u ziet. In dat geval wil ik u graag uitnodigen te reageren! Als u meer informatie geeft, zullen wij die hier op de website een plek geven. Hierdoor vormen de ansichten niet alleen een verzameling van mooie afbeeldingen, maar mogelijk ook in toenemende mate een bron van kennis.

Als u meer informatie hebt, stuurt u dan een e-mail naar de webredacteur. Klik hier om een e-mail te versturen!

U kunt door de ansichten bladeren door de navigatie aan de rechterzijde te gebruiken of door op de onderstaande afbeeldingen hieronder te klikken.

            
Voorstraat in Asperen    MariŽnwaerdt  Waaldijk in Herwijnen   Scholen in Beesd          

          
Kerkpad Erichem               Acquoy Klein Engeland         Molenwerf te Haaften

      
Station Geldermalsen        Kapel Avezaath